Mailojen fittaus on erittäin tärkeää. Fittauksen idea on että, analysaattorilla haetaan ensin tarkat tiedot pelaajan lyönnistä. Voima, nopeus, tempo ja luontainen asento vaikuttavat kaikki svingiin, ja uusin analysaattorimalli mittaa näitä kaikkia tarkasti.  Pelaajan omat tuntemukset ja mailanrakentajan “silmä” sanovat jo jotain, mutta ammattikäyttöön kehitetty Foresight GCQUAD antaa parhaan pohjan mailaratkaisuille.

Analysaattoria kannattaa kokeilla vaikka ei haluaisikaan vaihtaa mailasettiä.  Kysy aikaa analysaattoriin Vililtä! Tunnissa saat tarkan selosteen lyöntisi ominaisuuksista, ja selostetta voit käyttää vaikka päätyisitkin hankkimaan ns. valmismailat. Täältä voit lukea lisää keskustelua fittauksesta.

Golf-kaupassa ei ole valitettavasti olemassa standarnimalleja mailoista, vaan kaikki mailat eroavat toisistaan. Klubipelaaja saattaa ostaa monia eri settejä ennen kuin löytää edes vähän sopivan ja silloinkin pitää muuttaa hieman svingiä. Vilin Custom fittingillä löydät itsellesi varmasti sopivat mailat helposti.

Rauta fittaus 60€

Driveri fittaus 50€

Koko setin fittaus 90€

Wedge fittaus 50€